Voorspoedig 2022!

Het afgelopen jaar was een ramp jaar wat de EHBO betreft. In januari 2020 waren we met een basiscursus begonnen en moesten deze in maart door een lockdown weer stoppen. Heel 2020 hebben we jullie niet kunnen bijscholen. Het bestuur had gedacht dat dit in 2021 anders zou worden en dat we in het najaar wel weer de lessen konden gaan opstarten. Gelukkig konden we als vereniging wel de basiscursus weer laten starten met de praktijklessen. Op het laatste moment dreigde dit weer mis te gaan doordat de vrijdag voordat het examen plaats zou vinden de regering alles weer in lockdown liet gaan. Uiteindelijk heeft de Duinpan, de examinatoren en lotus meegewerkt en konden we het examen op een zaterdag houden.

In september hebben we jullie laten weten dat we begin 2022 de lessen voor de gevorderden, EHAK en BLS/AED weer zouden gaan oppakken en dat jullie begin december hier het rooster voor zouden ontvangen. Echter jullie zullen begrijpen dat door de onzekerheid van duur van de lockdown we als vereniging nog niet precies kunnen zeggen wanneer we weer les kunnen gaan geven in de Duinpan (ook deze is tijdens de lockdown gesloten). Zodra de Regering weer gaat versoepelen en er meer mogelijk is laten de vereniging dat aan jullie weten.

Ondanks alle ellende van de Covid wil het bestuur jullie toch het allerbeste voor 2022 wensen met veel geluk en uiteraard blijf gezond.